Bekijk de NIEUWE WOONDEALS MAANDFOLDER en profiteer nu!

PACO World Collections

 

Ten gevolge van de lockdown in België omwille van de uitbraak van het coronavirus, is enkel onze online winkel geopend. Omdat we het belangrijk vinden om al onze klanten te kunnen helpen in deze onzekere tijden, zijn de volgende maatregelen van kracht tot tenminste zondag 19 april:

1) Onze fysieke winkel is gesloten, maar blijft zowel telefonisch als via mail bereikbaar.

2) Onze webshop (pacomeubelen.com) blijft 24/7 geopend. Online orders kunnen zoals gebruikelijk besteld worden. Wij doen het nodige om deze leveringen tijdig uit te voeren, echter is het mogelijk dat uw bestelling vertraging oplevert door de huidige situatie.

3) Bestellingen kunnen ook telefonisch of via mail geplaatst worden.

4) Afhalingen van reeds geplaatste orders is mogelijk vanaf vrijdag 24 april mits de lockdown niet verlengd wordt. Afhankelijk van de ordergrootte is het ook mogelijk uw order te laten bezorgen. U kunt hiervoor telefonisch of per mail contact met onze planning opnemen

5) Geplande leveringen gaan zoveel als mogelijk door. Om dit te kunnen bewerkstelligen hebben we uit zorg voor u en onze medewerkers enkele maatregelen getroffen welke wij u vriendelijk verzoeken in acht te nemen op het moment van levering:

  • Om te voldoen aan de vereisten van 'social distancing', plaatsen onze chauffeurs uw aankopen in de garage of aan de voordeur. Houd op elk moment tenminste 1,5 m afstand van elkaar;
  • Vermijd fysiek contact zoals bijv. handen schudden;
  • Betaling is enkel mogelijk via pin of bankkaart. De chauffeur zal de pinautomaat bij u voor de deur zetten zodat u de betaling kunt voldoen op de voorgeschreven minimale afstand;
  • Voelt u zich niet goed, heeft u (lichte) verkoudheidsklachten of griepverschijnselen? Wij verzoeken u dan vriendelijk contact op te nemen zodat de levering kan worden verplaatst naar een later moment.

6) Leveringen van nieuwe bestellingen zullen tot nader order worden ingepland. Onze planning stelt u een datum voor afhankelijk van de bezetting van onze chauffeurs en externe transporteur.

Bovenstaande maatregelen zijn sterk afhankelijk van de informatie en richtlijnen zoals deze ontvangen van de Belgische overheid. Gelieve er rekening mee te houden dat deze op korte termijn veranderen. We verzoeken u dan ook onze website en sociale media in de gaten te houden voor de meest actuele informatie omtrent opening en openingstijden.

Heeft u vragen over een (reeds geplaatste) bestelling of over een (geplande) levering?
Neem dan gerust contact met ons op via algemeen@pacomeubelen.nl

Wees voorzichtig!

Europalaan 39
3900 Overpelt
België

 

 

Fabrieksstraat 145
3900 Overpelt
België